dilluns, 14 de maig del 2012

XXVII Mostra de teatre a l'escola

Des d'avui i fins el divendres 18 de maig, la Llanterna Teatre Municipal de Móra d'Ebre acull la XXVII Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de la Ribera d'Ebre.
Parlar de vint-i-set edicions vol dir que es tracta d'una activitat consolidada que té l'acollida que li pertoca entre els centres educatius de la nostra comarca. S'encarrega de la seva coordinació i organització el Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d'Ebre però compta amb la complicitat dels centres que al llarg del curs van preparant obres per la seva representació o bé hi van com a espectadors en alguna de les sessions programades.
L'escola Enric Grau Fontseré de Flix hi hem participat aquest matí. Uns com a espectadors (2n de Cicle Mitjà) i uns altres com a actors i actrius (2n de Cicle Superior). Ens han representat una obra de creació pròpia que porta per títol La cançó de l'estiu. Hem compartit el matí amb companys i companyes de les escoles Pàmies de Ginestar, Roc Llop de Miravet i Antoni Nat de Benissanet.
A més, al llarg de la setmana hi participaran amb les seves obres les escoles Lluís Viñas i Santa Teresa de Móra d'Ebre, Sant Miquel d'Ascó, Sant Agustí de Riba-roja d'Ebre, 1 d'abril de la Palma d'Ebre, El Verger de Garcia, Les Eres de Vinebre, El Tormo de la Torre de l'Espanyol i el C.E.E. Jeroni de Moragas.