diumenge, 12 de maig del 2013

Premis Vila d'Ascó 2013

Aquest dissabte, 11 de maig, en el transcurs de la Nit Literària, s'ha donat a conèixer el nom dels guanyadors dels diferents certamens literaris que convoca la Regidoria de Cultura de l’ajuntament d’Ascó. 

VIII Premi de Poesia Joan Perucho “Vila d’Ascó” 2013
Entre el grum i la morca d'Antoni Espí Cardona (Xàtiva)

XXV Premi Literari “Vila d’Ascó” 2013
Personatges d'Anna Oliveras Paré (Centelles)

En aquesta edició s'ha commemorat el 25è aniversari del Premi de Narrativa i dels Concursos de fotografia (blanc i negre i color), i entre les autoritats convidades s'ha comptat amb la presència de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs (qui ha substituït la presència anunciada del conseller Mascarell). Aprofitant els vint-i-cinc anys dels premis, s'ha homenatjat als cinc regidors i regidores de Cultura d'aquest període.

En la present edició s'han presentat un total de 39 treballs originals en el Premi de Poesia i 21 en el cas del Premi Literari.
D'altra banda, en el transcurs de la vetllada també s'ha fet lliurament dels premis del XXIII Certamen de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi (que van recaure en Àngels Aubanell i Ivet Pubill) i del XXV Concurs de Fotografia Vila d'Ascó.

Foto: Maria Rosa Rodríguez