dissabte, 2 de setembre del 2017

La Ribera d'Ebre amb l'1-O

Ràdio Móra d'Ebre-Cadena SER ha informat en els seus noticiaris que tots els ajuntaments de la Ribera d'Ebre col·laboraran amb el govern de cara al referèndum per la independència que es convocarà properament per al diumenge 1 d'octubre. 
Ara estem a l'espera d'acabar de conèixer en els propers dies com es resoldran els diferents aspectes que converteixin el referèndum en uns comicis amb totes les garanties i per tant, que es pugui desenvolupar amb la normalitat d'una jornada electoral: locals de votació, meses electorals i urnes, cens electoral i paperetes.
Tot i això, els màxims responsables d'Esquerra Republicana i del Partit Demòcrata a la Ribera d'Ebre, ja han confirmat que els ajuntaments riberencs participaran en fer possible una jornada electoral com sempre, i per tant, s'entén que cedint els locals que habitualment s'utilitzen en les diferents eleccions.
Cal dir que a tots els pobles de la comarca participen en el govern municipal o bé ERC o bé el PDeCAT: en dotze poblacions ostentant l'alcaldia i en dues més participant en governs de coalició (Ascó i Rasquera).

http://radiomoradebre.cat/wp/2017/09/01/tots-els-ajuntaments-de-la-ribera-debre-collaboraran-amb-el-govern-de-cara-al-referendum-de-l1-doctubre/