dissabte, 2 de novembre del 2019

Constituïda l'Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Dimecres passat, 30 d'octubre de 2019, vaig tenir l'oportunitat de participar en la constitució de l'Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya, formada per més de 1.900 representants, i que per unanimitat vam aprovar el següent posicionament:

1. REBUTGEM LA SENTÈNCIA dictada pel Tribunal Suprem en relació als fets de l'1 d'octubre del 2017, que vulnera els drets civils i polítics no només de les persones condemnades sinó també de la ciutadania d'aquest país i que condemna l'expressió i l'exercici d'aquests drets, de la llibertat i de la dissidència polítiques.

2. DEMANEM AMNISTIA, I EXIGIM LA LLIBERTAT de les preses i presos polítics, el retorn dels exiliats i exiliades i la fi de la repressió judicial, política, social, econòmica i policial.

3. DONEM SUPORT a la mobilització popular i seguim defensant la sobirania de les institucions catalanes.

4. EXIGIM DIÀLEG a l'Estat i una mesa de negociació que retorni el conflicte a la política. Al mateix temps, apel·lem a la mediació internacional per aconseguir aquest objectiu.

5. Treballem per l'AUTODETERMINACIÓ i per una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes.