diumenge, 5 de juliol del 2020

Nova Gent 88

El número 88 de la revista Nova Gent és l'exemplar que haguéssim preferit no publicar: un exemplar confinat després de mesos en què tot es va aturar, i aquella inèrcia i cadència d'any rere any es va veure de sobte aturada.
Però malgrat tot, des de l'escola no s'ha volgut passar per alt aquesta cita amb la revista per tancar el curs 2019/20, un curs que de manera sorprenent, recordarem sempre.
En aquest exemplar no hi poden aparèixer els treballs, projectes, sortides, activitats, espais d'aprenentatge... a què estàvem acostumats, però mestres i alumnes hi continuen sent els protagonistes, ja que hi ha una foto de cadascú de nosaltres realitzant alguna de les activitats realitzades durant el confinament, ja sigui activitats d'escola com moments d'oci (lectura, esport, passejades, jocs...)
La Nova Gent 88 també té un espai pels comiats: aquest curs es jubila la senyoreta Trini després de molts i molts anys a l'escola; i com ens passa cada curs, és el moment de comiat de l'alumnat de 6è, dels 19 xiquets i xiquetes que a partir del setembre canviaran d'escenari i els trobarem a l'institut iniciant l'educació secundària.