dissabte, 29 de maig del 2021

Nova Gent 89

Al voltant de la Diada de Sant Jordi, i des de fa més de 30 anys, s'organitza a l'Escola Sant Miquel un concurs literari (prosa i poesia) i un concurs de dibuix. Fruit d'aquest concurs, es fa un recull en la revista escolar Nova Gent. Us adjunto un fragment de l'editorial:

La Diada de Sant Jordi és la festa de les lletres per excel·lència a Catalunya. Una festivitat molt viscuda a les escoles i que a la nostra, ve acompanyada dels certàmens de prosa i poesia, i del concurs de dibuix. La festa de llegir i estimar.

Després de més de 30 anys, el curs passat no es van poder celebrar quan aquella primavera ens trobàvem en la primera onada de la pandèmia i amb un confinament estricte. Ha passat un any, i encara que no hem recuperat la normalitat desitjada, hem pogut convocar de nou aquestes activitats.

El que podeu llegir i gaudir en aquestes pàgines de la revista Nova Gent és fruit del treball realitzat a les classes i són un tastet d’aquelles tasques que han merescut un reconeixement. Pels diferents jurats, no és fàcil la tasca de triar perquè en molts dels treballs hi podem trobar l’esforç de cadascun dels nostres i de les nostres alumnes, i també podrien ser mereixedors d’algun dels guardons que s’atorguen.

Us demanem, per això, que llegiu cada text amb ulls bondadosos, que observeu cada dibuix detectant-hi el talent. Són plens de detalls que valen la pena de descobrir. Gaudiu-ne!