dissabte, 27 de novembre del 2021

Malpàs 111


El número 111 de la revista Malpàs es presenta amb una fotografia de tardor a la vora de l'Ebre, amb una imatge presa des de la Mola, de Joan Biarnés.
Com és habitual, el bloc informatiu aplega la major part de les pàgines des de la secció de notícies breus fins a la informació institucional de l'Ajuntament d'Ascó, del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre i d'ANAV. Sense oblidar la posada al dia de la informació d'activitats realitzades i previstes de l'Associació Cultural Lo Llaüt.
La secció I tu, què estudies? ens presenta la Mariona Escoda i els seus estudis d'Antropologia Cultural i Social a la UB, mentre que aquest cop el nom de la casa és Ca la Lluca, de la mà d'Àngels Raduà.
En aquesta ocasió la revista viatgera arriba fins a Galícia i l'arxiu fotogràfic a una imatge de l'Ascó de 1909, apareguda a la Geografia General de Catalunya d'Emili Morera.
A destacar l'article sobre els banys àrabs que signen Felip Fucho i Montse Ortiz; mentre que del món del joc, Biel Pubill ens apropa a un museu virtual de joguines, projecte en el qual participa l'Institut de Flix amb alumnat de Portugal.
També trobem articles de retorn a les aules de la Llar d'Infants, de l'Escola Sant Miquel i del Club de Lectura.