diumenge, 6 de novembre del 2022

Malpàs 115

 
Ja ha sortit al carrer el número 115 de Malpàs, corresponent al tercer trimestre de 2022, amb una imatge de portada de l'Eva Fernández presa des del carrer de la Mola.
Aquesta revista de setembre conté un recull d'imatges de la Festa Major 2022 així com el Pregó que van pronunciar Antonio Montaña i Josefina Rocamora, recentment jubilats del forn familiar centenari. Durant els dies de festa es va poder gaudir d'una exposició retrospectiva de l'obra del pintor local Domingo Margalef i Agustú, commemorant el seu centenari, que es va escaure l'any 2020.
El protagonista de la secció Asconencs pel món és Jordi Baiges Ferré que des de fa 15 anys viu a la illa de Sardenya. Mentre que Malpàs al món aquest cop ha viatjat fins a Colònia.
Anem a costura ens apropa les notícies dels inicis de curs als diferents centres educatius.
Al Racó Literari destaquem el parlament que va pronunciar el president del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, Josep-Sebastià Cid, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.
A la secció L'Ascó d'ahir, Felip Fucho i Montse Ortiz ens conviden a viatjar a l'Ascó de 1877; mentre que Biel Pubill ens convida A jugar a la barqueta. Ramon Sans és el protagonista dels Noms de les cases del poble, explicant l'origen del nom de Ca Pelegrina.