dimarts, 6 de febrer del 2024

Una cita amb joves músics

Aquest diumenge Ascó va acollir una trobada de les bandes de música del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida, i de l'Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. 

Una activitat que es va cloure amb un magnífic concert on les dues bandes, un centenar de músics, van interpretar un programa de sis cançons composades expressament per a banda: 24 horas deportivas, de Ferrer Ferran; The Witch and the Saint, de Steven Reineke; The Baron of Dedem, de Carl Wittrock; To a new dawn, de Philip Sparke; Alpina Saga, de Thomas Doss; i Man in the ice, d'Otto M. Schwarz. Cal dir que al final van acabar amb l'Amparito Roca, un pasdoble que protagonitza algunes emblemàtiques cites festives del territori. Els directors que van dirigir el concert van ser Dolors Ricart, Rogeli Rodríguez i Jordi Masip.

L'escenari feia molt de goig. Per a Ascó va ser un privilegi ser l'amfitrió d'aquesta cita musical, que a més, completa la formació dels joves músics. Com molt del públic assistent va manifestar, amb ganes de tornar a repetir-ho.

Ascó és cultura.