divendres, 18 de febrer del 2011

Territoris fantàstics

La Biblioteca Artur Bladé i Desumvila de Flix acull un any més una exposició emmarcada dins de la X Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a les Terres de l'Ebre. Aquesta edició ens convida als "Territoris fantàstics de la literatura infantil i juvenil" i pot ser visitada fins el pròxim 25 de febrer. Com cada any la nostra escola visita l'exposició per nivells i realitza alguna activitat complementària. El nostre curs hi vam estar dilluns per la tarda.

La mostra ens convida a endinsar-nos en la fantasia a través dels llocs de pas i els mitjans de transports fantàstics (com arribar-hi), trobem els personatges que hi viuen, les aventures que hi succeeixen, la lluita entre el bé i el mal i hi ha un apartat que mostra alguns territoris fantàstics que han estat duts al cinema.

"Entreu els joves aventurers, els enamorats, els independents i els rebels, els convencionals, els esportistes, els somiadors i els pràctics, els tímids i els valents... Hi ha lloc per a tothom, ja que, aquí, cadascú hi trobarà el seu territori fantàstic (...)" (Regina Duarte)