diumenge, 23 d’octubre del 2011

Creix la col·lecció de premsa





Arran d’un viatge molt especial de Claudi i Maria Pilar, la col·lecció de premsa estrangera ha tingut unes aportacions prou significatives procedents de Grècia –d’indubtable actualitat econòmica en els darrers temps-, de Croàcia i finalment d’Itàlia.


Les capçaleres són Eleutherotupia i Kathimerini des de Grècia, de Croàcia són les publicacions Vecernji list i un setmanari dominical que porta per nom Nedjeljni Jutarnji.





Des d’Itàlia hi ha una publicació que té diferents edicions arreu del país alpí: Leggo, en aquest cas amb una edició de Venècia. Després els dos principals diaris d’informació del país, un d’ell editat a Milà, el Corriere della sera, i l’altre, La Repubblica, amb seu a Roma.
Finalment, no hi podia faltar l’esportiu La Gazzetta dello sport, tot un clàssic de la premsa italiana editat a Milà, que va aparèixer el 1896, i que és el més venut a Itàlia per sobre de la premsa generalista. Com a curiositat la publicació Il giornalle dell’arte, una abundant agenda mensual de tot allò que es pot veure, visitar o disfrutar a Roma.