dissabte, 3 de març del 2012

La Ribera d'Ebre amb la independència

El Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha aprovat aquesta setmana en sessio plenària l'adhesió a l'Associació de Municipis per la Independència. L'acord ha comptat amb el suport dels consellers dels tres grups que tenen representació a l'ens comarcal (CiU, PSC-PM i ERC-AM).

Adjunto un extracte de la nota de premsa del Consell Comarcal:

El ple comarcal ha aprovat per unanimitat una moció, presentada per tots els grups comarcals, on s’acorda l’adhesió del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a l’Associació de Municipis per la Independència. A més, aquesta moció també implica la plena acceptació dels estatuts d’aquesta entitat, constituïda a Vic el 14 de desembre de 2011 i que té per objecte “l’assoliment dels drets nacionals que corresponen a Catalunya” i “promoure l’exercici del dret a decidir”. La moció també estableix que el representant del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a l’Associació de Municipis per la Independència sigui el president de l’ens comarcal.

Cal dir que dels 14 municipis de la Ribera d'Ebre, de moment ja s'han adherit a l'Associació els ajuntaments de Miravet, Móra la Nova i Rasquera.