diumenge, 7 d’abril del 2013

Es presenten els Premis Vila d’Ascó 2012





















El dissabte 13 d'abril, a les 7 de la tarda, es presentaran a la sala d'actes de l'Ajuntament d'Ascó els llibres guanyadors dels Premis literaris Vila d'Ascó 2012.
L'àngel de les tenebres, de Josep-Lluís González XXIV Premi Literari Vila d'Ascó 
Entre el desert i el cactus d'Anna Cortils VII Premi de Poesia Joan Perucho Vila d'Ascó
Recull de Narrativa Breu per a Joves, d'Àngela Aubanell, Ivet Pubill, Gemma Romeu i Marc Serra XXII Premi de Narrativa Breu per a Joves Sant Jordi

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Entre el desert i el cactus--- mística elegiaca per una amistat més enllà de la mort banyada amb suggerències de tres ciutats, i la plasmació que les nostres finites circumstàncies de carn són infinites possibilitats d'estimar els amics.
L'àngel de les tenebres--- magnífica peça històrica guarnida amb una literatura excepcional, l'autor et situa de bones a primeres dins la trama,al llegir la novel.la vius tots els retrats psicològics molt ben trenats per l'autor com si fossin companys d'època. La Pesta Negra com a element inanimat protagonista, assassina i divideix una Barcelona dividia de per sí entre zona jueva i zona cristiana. Si totes les novel.les històriques fossin així, tots sabríem més història.
Premi juvenil--- Un deu per a l'Ajuntament d'Ascó per potenciar l'art literari dels més joves, a continuar.
Des d'aquí felicitar Berta Treig per la publicació i presentació del seu assaig tan important a nivell geogràfic, històric i empàtic per a Flix.
La Ribera Sud necessita més que mai l'energia cinètica de la paraula en tot el seu ventall de balls possibles. quan sona la música de l'art literari.

Albert Guiu.

Albert Guiu.

Josep M. Raduà ha dit...

Gràcies Albert. Agrair-te la teva participació al blog i no puc més que coincidir en els teus encertats comentaris.
Quant a les lectures, de moment només puc parlar de "L'àngel de les tenebres" i crec que és una d'aquelles obres que esdevenen un luxe per un premi com el d'Ascó per la seva qualitat.