diumenge, 16 de novembre del 2014

Malpàs 84

Nou exemplar de la revista Malpàs (número 84) corresponent a l'actual trimestre i que obre la portada amb una imatge de la Festa del Riu del passat mes d'agost, recuperada en els darrers anys com una de les activitats de la festa major.
Aquest cop l'editorial de la revista es fa ressò i dóna suport a la convocatòria de la consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9-N.
Les seccions de notícies de l'ajuntament, del consell comarcal, d'ANAV, així com el recull informatiu de notícies d'Ascó i de la Ribera aparegudes a la premsa conformen el gruix principal de la publicació.
Les activitats de l'Associació Cultural Lo Llaüt també hi tenen presència, tant el recull de tot allò realitzat, com el calendari de les properes activitats previstes.
Essent la primera revista després de la festa major, dóna compte amb imatges de la festa major; així com també ofereix el pregó de la festa major de Josep Maria Jornet i les entrevistes a la Pubilla 2014 Ona Fernández i l'Hereu 2014 Ferran Ramos.
La secció "Arrels" recupera un programa de la festivitat de Sant Isidre de 1964 així com dóna notícia de la mestra republicana Dolors Ribes Grau, nascuda a Ascó el 1880.
L'"I tu què estudies?" i "Asconencs pel món" compta amb Jordi Garcia i Joan Navarro, respectivament, com a protagonistes.
Altres seccions habituals són "Els jocs d'abans", "Racó Literari", "Esports, Salut i Medi Ambient" i "Humor i passatemps", entre d'altres.