dimarts, 30 de juny del 2015

Nova Gent 74

Amb el final del curs pels alumnes, apareix la tercera revista de l'escola amb la qual es posa punt i final al trimestre i al curs. Una revista que recull la vida a l'escola en les darreres setmanes, tot fent memòria o informant d'algunes de les activitats, projectes o sortides realitzades. Així sabem dels projectes de P-4 sobre el pintor Mondrian; o els lleons de P-5; o les bicicletes de Cicle Inicial.
Quant a sortides, la revista ens recorda de la visita a Sebes d'Educació Infantil, a Arnes de Cicle Inicial, o les colònies a les Piles (Conca de Barberà) de Cicle Mitjà i Cicle Superior.
Des de les classes d'anglès també ens informen de les seves activitats i proejctes, així com les notícies de la biblioteca de l'escola i dels resultats dels nostres atletes als Jocs Escolars.
En aquesta ocasió han estat els alumnes de Cicle Inicial de preparar la portada amb un tema ben estiuenc.
Amb cada final de curs, arriba el moment d'acomiadar els alumnes de sisè que a partir del setembre començaran una nova etapa a l'institut.
Com diu la part final de l'editorial: "...un altre curs que afegim als records que conté cadascun dels racons de la nostra escola. Una escola és sobretot futur, però si de tant en tant, fem una mirada enrere, es comprova que al seu interior, tots els qui hi hem passat, hi hem deixat un somriure, una emoció, un somni o un record".