dimarts, 26 d’abril del 2016

Malpàs 90

La revista Malpàs d'Ascó arriba al número 90 (març de 2016) amb una portada en què el nou skyline d'Ascó és el protagonista amb una imatge de la torre reformada del castell, de Biel Pubill.
L'editorial es fa ressò de l'actualitat que arriba marcada pel trasbals informatiu dels atemptats així com de la pèrdua de Johan Cruyff.
De la resta de contingut, manté l'estructura habitual: l'actualitat de la població i de la comarca, així com les seccions informatives tant del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre com de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs, així com del CERE i l'Institut de Flix.
La secció Arrels ens recorda la festa de Sant Antoni i de Santa Àgueda; el nou joc de tauler "Sant Antoni mos guardo!" i una fotografia de record d'una colla d'amigues en el Dilluns de Pasqua de 1965.
En aquesta ocasió, en la secció "I tu, què estudies?", la protagonista és Cristina Ferrús Salvadó, estudiant de Biotecnologia a la Universitat de Barcelona.
En el racó literari el Club de Lectura ens assabenta de dos activitats que han dut a terme darrerament: la commemoració del Dia de la Poesia i la visita a Benissanet per conèixer millor la figura de l'escriptor Artur Bladé i Desumvila.
Els articles d'opinió, els esports, l'humor i el passatemps són altres continguts de la revista.