dissabte, 29 d’octubre del 2016

Malpàs 92

Ja s'ha publicat un nou exemplar de la revista Malpàs (núm. 92, setembre de 2016) que es presenta amb una fotografia d'una de les novetats de la passada festa major d'estiu d'Ascó, la festa Holi.
Com sempre la revista ens ofereix un recorregut per l'actualitat informativa del darrer trimestre amb informacions de l'ajuntament, del Consell Comarcal i d'ANAV, així com amb un recull de les notícies del poble i de la comarca aparegudes en els mitjans de comunicació i una miscel·lània de les publicacions locals rebudes per Malpàs.
L'Associació Cultural Lo Llaüt també disposa de la secció en què no únicament es fa ressò de les activitats realitzades sinó que també avança el calendari d'activitats previstes. També s'ofereix la informació d'altres entitats de la comarca com són el CERE, l'Arxiu Comarcal o l'IES de Flix.
La secció 'Arrels' continua amb la tercera i última part del resum del treball de recerca de Montserrat Ferrús amb el títol 'La toponímia asconenca en l'obra de Carmel Biarnés i Andreu Carranza. Proposta de rutes literàries', també hi un programa de la festa major de 1941 o el recordatori dels 50 anys de la Primera Gala de la Pubilla Comarcal celebrada a Ascó durant la festa major de 1966.
En la secció d''Asconencs que estudien pel món' la protagonista és Mireia Jaimot, estudiant de Ciències Biomèdiques al Regne Unit.
Altres seccions que ja són habituals de la publicació són les propostes literàries, la secció esportiva, i l'humor i els passatemps, entre d'altres.