divendres, 20 de maig del 2022

Ascó ho té tot preparat per la XIII Mostra d'Arts i Oficis i el VIII Tastavin's


XIII MOSTRA D'ARTS I OFICIS
Els i les millors mestres d'artesania d'especialitats ben diverses s'apleguen pels carrers del nucli antic d'Ascó per apropar als visitants la seva manera de treballar i crear. 
Un esdeveniment que transforma el municipi en l'epicentre de l'artesania de Catalunya durant aquest 21 i 22 de maig, on els i les mestres artesanes ensenyaran el seu art al llarg de l'espai de la Mostra.
Però... què és l'artesania? L'artesania és l'art de produir objectes amb les mans o amb l'ajut d'utillatges o màquines simples, d'una en una, i que cada una d'elles esdevingui una peça artesanal única.
A la Mostra d'Arts i Oficis podràs descobrir moltes coses més sobre aquest món a les dues taules rodones que es faran:  'Quant val l'artesania?' i 'Artesania i sostenibilitat' amb els i les mestres artesans que hi participen.




VIII TASTAVIN'S
El Tastavin's arriba a la seva vuitena edició. Una mostra de degustació i venda de vins on la gastronomia local i comarcal hi tenen una molt bona representació.
Un espai on diversos cellers de quatre DO tarragonines tindran representació: la DOQ Priorat, la DO Montsant, la Denominació d'Origen Tarragona i la Denominació d'Origen Terra Alta.
El Tastavin's és un lloc ideal per degustar els excel·lents vins del territori amb una copa a la mà, acompanyat dels tastos gastronòmics i tot ambientat amb música en directe del so en vinil durant la tarda.
Vine a gaudir del VIII Tastavin's i de la XIII Mostra d'Arts i Oficis d'Ascó durant aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig.