dijous, 12 de maig del 2022

Nit de la Cultura - Ascó 2022


Aquest dissabte tindrà lloc a Ascó una nova edició de la Nit de la Cultura en què es donaran a conèixer els guardonats dels diferents premis Vila d'Ascó: 34è Premi Literari, 17è Premi de Poesia Joan Perucho, 32è Premi de Narrativa Jove Sant Jordi i 34è Concurs de Fotografia en les modalitats blanc i negre, i color; i també es lliuraran els premis als guardonats amb el III Concurs de Microrelats que es van donar a conèixer el dia de Sant Jordi.

L'acte comptarà amb un tast d'un espectacle de dansa i l'actuació musical de Cristina Vallribera amb Cançons per cantar a ningú, que s'intercalarà entre els diferents lliuraments dels premis. El fil conductor de la gala dels premis promourà una reflexió a l'entorn de la igualtat de gènere, posant èmfasi en la perspectiva feminista i del moviment LGTBIQ+.

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó,  participarà de l'acte; juntament amb la directora dels serveis territorials de Cultura, Victòria Almuni; la directora dels serveis territorials d'Educació, Montse Perelló, i la directora territorial de Vicepresidència, Lídia Pino; entre d'altres.

La cultura és la memòria del poble, la consciència col·lectiva de la continuïtat històrica, la manera de pensar i de viure. (Milan Kundera)