dimecres, 8 de juny del 2022

PER TU inicia la revolució de la política local










El partit polític de caràcter municipalista PER TU, fundat l’any 2019, organitza el I CONGRÉS PER TU amb l’objectiu de donar-se a conèixer i expandir-se pel territori.

PER TU organitza el I CONGRÉS PER TU que tindrà lloc el pròxim dissabte 11 de juny, a les 11.00 h, al Centre Josep Mur d’Ascó. Amb aquest esdeveniment es vol posar en valor la importància de l’administració local com a eina de progrés social i econòmic.

PER TU va néixer l’any 2019 a Ascó. El seu propòsit en aquell moment era donar resposta a les inquietuds de la ciutadania davant els reptes als quals s’encararia el poble en els propers anys. Després de guanyar les eleccions a Ascó, PER TU es veu amb la voluntat de créixer i servir com a eina de progrés per altres pobles del territori. D’aquesta manera es disposa a mostrar-se com a opció més atractiva per les pròximes municipals, allunyant-se dels partits que condicionen la gestió del govern des de les grans ciutats.

PER TU viu la política local del dia a dia i un dels seus valors més destacables és la PROXIMITAT i la capacitat d’escoltar les persones. Però hi ha més valors que defineixen el partit: SENTIT COMÚ, IL·LUSIÓ, ESFORÇ i COMPROMÍS. PER TU vol servir de plataforma per totes aquelles persones amb ganes de treballar pel seu municipi i que se sentin atretes pels valors principals del partit municipalista.

Les inscripcions al I CONGRÉS DE PER TU, en què es desvetllaran les claus de la nova política municipal, es poden fer des de la web www.pertu.org.