dijous, 27 de desembre del 2007

S'acaba una bona sèrie... porca misèria!!

Diumenge passat va finalitzar la quarta i última temporada de la sèrie Porca misèria. És dels pocs productes que s’estan emetent per televisió i que seguia amb certa regularitat, per tant, és una llàstima que s’hagi acabat un dels formats televisius que, sota el meu parer, té una qualitat considerable.
Sense entendre de qüestions tècniques, la sèrie oferia una imatge fabulosa, que algun cop vaig gosar comparar amb algunes sèries nord-americanes de tant èxit. Així, entre els aspectes positius que consideraria serien per exemple els guions i les trames de la sèrie (normalment, tot i que no sempre, presentat amb aquell toc de realisme que facilita la identificació dels espectadors amb els personatges), la durada –ja que no eren capítols breus de 20 o 25 minuts, però tampoc eren capítols que s’eternitzessin- i finalment els temes musicals molt idonis amb què acompanyaven algunes trames. Els actors i els actrius que han interpretat els personatges han estat fantàstics. Bé, ja es veu que era una mica fan de la sèrie.
Ara s’ha acabat, però mentre ha durat, ha valgut molt la pena seguir les peripècies del Pere, la Laia, el Roger, la Natàlia i tots els altres.

1 comentari:

bajoqueta ha dit...

Una molt bona sèrie. Se notava que estava molt currada en molts aspectes. Esperem que, encara que van dir que era l'últim capítol, tornen a fer alguna altra temporada. El final va quedar massa obert per deixar-lo així tal qual... a vore si tenim sort...