divendres, 4 d’abril del 2008

Bàmbol i Palangana

Avui divendres, quan menys ens ho podíem esperar, ens va aparèixer a classe Bàmbol i Palangana, dos personatges que ens han endinsat en un món de fantasia i d'imaginació al llarg de 40 minuts.
Bàmbol i Palangana, obra escrita d’Ad de Bont, és la crònica d’un viatge, narrada pel seus dos protagonistes, que arranca quan un d’ells apareix per sorpresa dins l’aula (els alumnes no saben que tindrà lloc la representació, només ho saben els mestres, que han concertat dia i hora), i comença a buscar un secret, motiu del seu pelegrinatge.
Amb l’entrada a l’aula del segon personatge, comencen a aparèixer temes de relació universal, que d’una forma sorprenent i divertida, van introduint en la situació i els diàlegs els dos actors protagonistes.
La por, els somnis, les petjades com a símbol dels actes realitzats, la foscor, el companyerisme, l’amistat,... Tot adreçat a trobar el gran secret simbolitzat en la pissarra de l’aula i amb el seu
ús per números i lletres.
Aquest taller s’inclou a l’oferta d’activitats Super Nova, que l’Obra Social de Caixa Tarragona ofereix als centres educatius.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.