dijous, 22 de maig del 2008

La Volta arriba a Ascó


Ascó ha estat escenari del final de la quarta etapa de la 88a. edició de la Volta Ciclista a Catalunya–procedent de la Seu d’Urgell-. Demà al migdia sortiran des d’Ascó en destinació al Vendrell. Aquesta és la informació que n’ha distribuït l’organització:

Pierrick Fedrigo (Bouygues Telecom) guanya la quarta etapa. Remi Pauriol (Credit Agricole), nou líder
El corredor francès Perrick Fredigo, de l’equip Bouygues-Telecom, ha estat el guanyador de la quarta etapa de la "Volta" a Catalunya, que s’ha disputat avui amb sortida de la població lleidatana de la Seu d’Urgell i arribada a la localitat tarragonina d’Ascó, després de 217 quilòmetres. El lideratge ha anat a parar a mans del també francès del Credit Agricole Remi Pauriol.
L’etapa d’avui ha estat marcada per l’escapada que han protagonitzat cinc corredors, entre els més destacats Juan Antoni Flecha (Rabobank), amb un avantatge màxim de quasi 7 minuts al quilòmetre 55. El pilot principal ha deixat fer als escapats en l’etapa més llarga de la "Volta", mentre al darrera la tranquil·litat del grup era absoluta. El Coll de Paumeres, de segona categoria, ha trencat les hostilitats i ha tornat els escapats a la disciplina del grup. Amb un fort demarratge cinc corredors, Fredigo Botcharov, Veloso Vanendert i Navarro es situen al capdavant arribant per aquest ordre a la meta d’Ascó, amb un nou canvi de líder, ara en favor del francès Remy Auriol (Credit Agricole).
Demà es disputa la cinquena etapa, que ens portarà d’Ascó al Vendrell, de 163,5 km. La carretera torna a ser sinuosa, com si d’una serra es tractés. Pujades i baixades de les quals dues seran puntuables per al premi de la muntanya, les ascensions a Falset i a La Bataille, ambdues de tercera categoria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amb l' ajut de la diputació governada per CIU Ascó gaudirà d' un desenvolupament turístic de primer ordre per tal de diversificar l' economia local:igual s'hi acostarà algú que s'hagi perdut amb el GPS.