dijous, 9 de desembre del 2010

Acte "15 anys sense Bladé" a Móra d'Ebre

El proper dissabte 18 de desembre, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i l’Associació Cultural Artur Bladé de Benissanet, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l'Ajuntament de Móra d'Ebre, volen realitzar un acte en record a l’il·lustre escriptor riberenc, ja que el proper 22 de desembre farà 15 anys que ens va deixar.

L’acte vol ser un reconeixement comarcal, amb la participació de gent de totes les poblacions de la Ribera d’Ebre llegint textos sobre els pobles i la comarca que tant estimava.

La primera part de l’acte està pensada perquè cada ajuntament de la comarca triï una persona representativa de la seua població per a què surti a llegir un text extret del llibre Visió de l’Ebre català.

15 ANYS SENSE BLADÉ
La Llanterna Teatre, de Móra d’Ebre
Dissabte, 18 de desembre de 2010 · 22 h
Entrada gratuïta
· Presentació i parlaments inicials
· Lectura del text de cada municipi de la comarca amb el mateix ordre que l’escriptor va escollir a l’hora de fer el llibre.
· Parlaments finals
· Cloenda. Estrena de l’espectacle literari a partir de textos d’Artur Bladé realitzat expressament per a l’acte a càrrec de la poetessa i rapsode Cinta Massip i del músic i guitarrista Toti Soler.
· Fi de l’acte a les 23.30 h