dijous, 23 de desembre del 2010

President Montilla

Tot i que encara en funcions fins a la presa de possessió d’Artur Mas com a nou president de la Generalitat el proper dilluns, amb la segona part del debat d’investidura d’avui José Montilla ha conclòs el seu trajecte com a responsable de la nostra màxima institució d’autogovern.
Als treballadors de l’administració de la Generalitat ens ha fet arribar una carta de comiat on ens ha agraït la feina que fem i ens ha encoratjat en la nostra tasca.
Crec que també arriba el moment d’agrair-li el seu periple presidencial malgrat que no ha estat exempt de dificultats començant per la feblesa d’encapçalar una majoria parlamentària de tres partits que no havien guanyat les eleccions, de les jugades que li han fet els seus amics del PSOE i especialment la coincidència en aquest tram final de legislatura amb una profunda crisi econòmica.
Malgrat tot, el President Montilla ha exercit el seu càrrec amb dignitat, ha estat exemplar en aquest període d’interregne, ha fet un esforç amb la llengua pròpia del país i n’ha estat un defensor davant les invectives del PP i de C’s. I com s’ha repetit aquests dies, la seva presidència ha servit també per exemplificar el model d’èxit d’integració en la societat catalana.
Gràcies President Montilla!