diumenge, 15 de juliol del 2018

Nova Gent 83


L'últim exemplar de Nova Gent (83), la revista de l'Escola Sant Miquel d'Ascó, recull la vida a l'escola en el darrer tram del curs. Com es diu a l'editorial, un curs "deixa multitud de records, de treballs i projectes, de sortides i excursions, de plors i de rialles, de lectures llegides o escoltades, amb protagonistes de fantasia o de carn i ossos... I és que tot el que transcorre en els racons d'una escola des de setembre a juny és molt i molt intens. És un constant batec de vida".
Cicle Inicial ha estat el responsable de la portada, i han escollit un treball del Projecte Artistes, ja que aquest curs han treballat Van Gogh. Però tota l'escola hi participa amb articles variats, tot recordant algunes de les activitats realitzades, projectes realitzats en anglès, experiments al laboratori, sortides programades, treballs de plàstica, notícies esportives... A més, la revista també destaca especialment el nombre de concursos en què s'ha participat, assolint en alguns casos el reconeixement de l'alumnat.
I finalment, com no podria ser d'altra manera, el comiat als setze alumnes de sisè que deixen l'escola i  que a partir del setembre emprendran el camí de l'institut:
En el calaix dels records
ja hi he guardat una rialla de cadascú.
També hi he posat
les moltes abraçades que heu repartit.
El vostre futur està per escriure, així que...
línies rectes, bona lletra i avant.
Molta sort!