dimarts, 12 de desembre del 2023

Agenda de Nadal - Ascó 2023

 Amb la Fira de Nadal i la Mostra del Cava posem en marxa tot un seguit d’activitats que fins a la festa de Reis ompliran d’esperit nadalenc tots els racons d’Ascó. L’enllumenat de carrers i places ens endinsen en aquesta atmosfera tan especial, unes dates que tenen un caire molt familiar, de retrobada amb la gent més propera. Però al mateix temps, també és una oportunitat per trobar-nos amb els veïns i veïnes del poble: a la Residència d’Avis o al Casal Municipal, a la biblioteca o al Pavelló d’Esports, a l’església o al Local de Joves.

Com podreu comprovar, aquest és un programa on hi posen el seu granet d’arena diverses entitats del poble i diferents regidories de l’Ajuntament, i la suma de totes ens ofereixen una oferta variada.

No podem oblidar el vessant solidari i és que algunes de les activitats programades estan englobades en el suport a la Marató de TV3, en aquesta ocasió, per la sensibilització envers la salut sexual i reproductiva.

El Nadal el viuen especialment intens els petits i les petites de casa. Contagien la il·lusió al seu voltant. De ben segur que no passaran per alt el Parc de Nadal –que la colla del Rebelluga’t està preparant amb la seva acostumada implicació- ni l’arribada dels Reis de l’Orient. Com ens agradaria que repartissin salut per tothom i pau arreu del món, i algun que altre regalet al balcó... A la Residència s’hi ha programat força activitats que permetrà que els avis i àvies visquin unes dates especials. La joventut també té les seves cites lúdiques i festives. En definitiva, tothom pot trobar el seu espai, aquell acte que el farà sortir de casa i compartir la il·lusió d’aquests dies.

Aquestes línies volen ser una invitació a participar i fer-se seu el Nadal a Ascó, unes dates que desitgem de llum i d’esperança.

Bon Nadal i venturós 2024!

JOSEP MARIA RADUÀ SERRA
Regidor de Cultura