dissabte, 21 de maig del 2016

Els Pets a la carta a Canet Rock


El programa de les tardes de Catalunya Ràdio, La Tribu, que presenta Xavi Rosiñol, ha proposat un concurs per homenatjar els 30 anys d'Els Pets. En què consisteix? Doncs en què els oients podrem escollir el repertori que oferiran en el seu concert al Canet Rock, el 2 de juliol. La seva participació al concert consisteix en la interpretació de deu peces, nou de les quals seran escollides pels oients, ja que 'Bon dia' serà la desena cançó.
El concurs va començar dimarts passat, i s'estendrà al llarg de tres setmanes, havent-se d'escollir tres cançons per setmana. La manera com s'ha organitzat el concurs ha estat repartir la trajectòria d'Els Pets per dècades, de manera que cada setmana s'escolliran les cançons d'una de les tres dècades: la primera setmana s'està escollint entre els èxits de 1985 a 1995; la propera setmana correspondrà al període 1995-2005; i finalment la darrera setmana els èxits més recents de 2005 ençà.
Entre deu cançons preseleccionades de la primera dècada jo m'he decantat per 'S'ha acabat', 'Vespre' i 'Jo vull ser rei', autèntics himnes per la nostra generació.
Es pot participar votant a través de www.catradio.cat/latribu, i amb la possibilitat d'aconseguir una entrada doble per al Canet Rock.