dimecres, 4 de maig del 2016

Nova Gent 76

Cada any, pels volts de Sant Jordi, apareix un nou número de la revista de l'escola Sant Miquel d'Ascó, Nova Gent. L'excusa d'aquest número són els treballs realitzats pels alumnes en motiu dels concursos de prosa i poesia que des de fa més de vint anys es convoquen a l'entorn del Dia del Llibre. 
La temàtica que s'escull per als treballs en prosa fa referència a la temàtica escollida pel Mes Cultural -enguany al voltant del món del periodisme i de la figura de Tintín-, mentre que els treballs en poesia són de temàtica lliure. El fet d'haver escollit els mitjans de comunicació en general i un reporter de còmic com Tintín té a veure amb el fet que aquest curs 2015/16 la revista de l'escola ha complert 30 anys.
En la revista també s'hi poden trobar dibuixos de la festa de Sant Jordi així com imatges tant de les activitats realitzades durant el Mes Cultural (tallers, sortides) com de treballs, la majoria des de l'àrea de Plàstica, que han tingut Sant Jordi, Tintín o els mitjans de comunicació com a inspiració.