dimecres, 17 de gener del 2024

Malpàs 120

El 120 és l'últim número de la revista Malpàs de 2023 que ve acompanyada amb un magnífic calendari dissenyat i il·lustrat per Jaume Ferrús Serra.

El bloc informatiu esdevé l'apartat més ampli amb notícies: notícies breus, de l'Ajuntament, del Consell Comarcal, i d'ANAV. Així com el recull de notícies que sobre Ascó han aparegut als mitjans de comunicació en el darrer trimestre. També l'Associació Cultural Lo Llaüt, l'Escola Sant Miquel, l'Institut de Flix i el Club d'Atletisme ofereixen les seves respectives notícies.

Aquest cop la revista ha viatjat fins a Sicília, en una secció que ja és tot un clàssic de la publicació. A més coneixem els estudis de la Carla Batiste López, que acaba d'iniciar-se a la universitat, així com l'opinió dels estudiants que han començat el seu pas per l'Institut de Flix.

La secció "Arrels" ens recorda un bateig tradicional o l'exposició que s'ha muntat sobre els comerços d'ahir. També ens fa memòria d'una Nit de Reis dels anys setanta o com la premsa de l'època es feia ressò de la tercera guerra carlina ara fa 150 anys.

El "Racó literari" o "Noves tecnologies" són algunes de les seccions que completen el Malpàs 120.