dissabte, 28 de juliol del 2012

Barça fail

El Barça decideix no participar amb els jugadors del primer equip a la Supercopa de Catalunya que s'havia organitzat pel dimarts 31 de juliol. S'havia ideat una festa del futbol català amb un nou format per impulsar aquest tipus de partit on s'hi havien implicat els clubs, la Federació de Futbol i el govern de la Generalitat.
El Barça considera que aquest partit podria ser un handicap en la preparació de l'equip ja que es corre el risc que algun jugador pugui patir alguna lesió. Llàstima que aquesta argumentació perd tot el seu sentit quan al llarg de la pretemporada tenen diversos partits amistosos de preparació com el que van jugar a Hamburg o el que jugaran a Marroc. M'imagino que els jugadors corren el mateix risc de lesionar-se jugant en qualsevol altre partit de preparació. Clar, que en aquests s'hi va cobrant...
Reblant més el clau, perquè no posen els interessos del club per davant quan aquest mes d'agost hi haurà partits de seleccions? Podrien dir a les respectives seleccions que per por a les lesions, no els cedeixen els jugadors.
Encertada la decisió la de la Federació Catalana de Futbol de suspendre els partits previstos i deixar en evidència el Barça. Un Barça que amb accions com aquesta menysté el país i a bona part de la seva afició. La catalanitat del club no només es proclama sinó que també s'exerceix.