divendres, 13 de juliol del 2012

Malpàs 75

Des d'aquesta setmana que ja es pot adquirir un nou número de la revista Malpàs que se'ns presenta a la portada amb una imatge dels preparatius de la paella popular que a primers de juny té lloc al paratge de Mas de Prades en motiu de la festa de Santa Paulina.
Tal com ens té acostumats, la revista de caràcter trimestral es fa ressò de l'actualitat del poble i de la comarca així com de les activitats que du a terme l'Associació Cultural Lo Llaüt i aquelles que estan en preparació. Sens dubte, el Congrés de Jocs celebrat a Ascó i Móra la Nova el passat mes de maig té un lloc destacat.
Finalment no hi poden faltar les seccions habituals d'opinió, d'arrels, records fotogràfics, el racó literari, la veu dels nostres estudiants, l'humor i els passatemps... Quant a l'editorial, aquesta vegada a partir de l'estrena del llaüt turístic Lo Roget convida a la reflexió sobre la importància de donar valor als actius que disposem a la nostra comarca, en certa manera tal com han fet els veïns de la Terra Alta i el Priorat que han tingut en compte el paisatge en el seu model territorial.