dijous, 19 de juliol del 2012

PS...què?

Avui el PS(C?), el partit dels “fets, no paraules” ha tornat a quedar en evidència amb els seus fets. Ha votat a favor del corredor central en comptes de defensar com a prioritari el corredor mediterrani que tot just el mes d’octubre passat ens van vendre com una gran fita aconseguida sota el govern ZP (juntament amb no sé quants corredors més, però no els hi tindrem en compte...)
El PS(C?), aquell de la “Catalunya que sap on va” ha tornat a demostrar que un cop al Congrés dels Diputats són uns simples números de la bancada socialista. És el paper que porten jugant a Madrid d’ençà la LOAPA.
El coordinador del PS(C?) a Madrid s'ha disculpat en un tuit dient que ha estat “un error inexcusable”. Tothom s’equivoca, per tant, li acceptem... d’acord, s’han pogut equivocar, però i el centenar de diputats socialistes no catalans? aquests no s’han equivocat, oi? Aleshores el PS(C?) té un problema. No pinta res a Madrid. Si no pot seduir els seus companys a favor del corredor mediterrani, com ens podem creure que és capaç de defensar els interessos del país que diu representar.
Amb una mica de sort, si la setmana que ve el PS(C?) d’aquí s’equivoca, encara acabarà votant a favor del pacte fiscal. O això ja seria massa?
Ah! Els diputats catalans del PP també han votat el mateix, clar que a aquests no els fa falta disculpar-se. 25 dels 47 diputats catalans a Madrid han votat a favor del corredor central. Potser que a l’hora de votar vigilem en mans de qui deixem la nostra representació...

1 comentari:

Jaume Masip Llop ha dit...

Pos sí, hauríem de vigilar més...