divendres, 30 de novembre del 2007

Concurs de postals de Nadal de Port Aventura

Si fa unes setmanes parlava que havíem inclòs la realització d’un paisatge de tardor entre les activitats de plàstica per participar al concurs Fertiberia, ara novament hem triat l’excusa d’un concurs per tal de dissenyar una postal de Nadal. Això ha estat possible gràcies a Port Aventura, que per tercera edició convoca un concurs de postals de Nadal.
Aquesta convocatòria està destinada a l’alumnat de primària, de 6 a 11 anys, i tots els participants rebran un obsequi: un tiquet junior d’entrada per a la temporada 2008.
Sense adonar-nos-en, les últimes sessions de plàstica ja ens han endinsat en els elements nadalencs: estrelles, regals, avets, troncs de Nadal...
Us adjunto alguns exemples de dibuixos dels alumnes de Cicle Inicial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest any, pariciparé al concurs de la postal, així que si em diguesis la web on puc trobar fotografíes de portaventura m'go dius siusplau!
També m'agradaria veure el dibuix guanyador de l'any passat.
Gràcies.

Josep M. Raduà ha dit...

Hola!
l'any passat abans de treballar la postal vam anar amb els alumnes als ordinadors i vam estar mirant imatges del parc a la web de PortAventura: www.portaventura.cat, i vam mirar als apartats d'espectacles i atraccions. Cal dir que un bon grapat d'alumnes ja havia visitat PortAventura en alguna ocasió.
Sobre els guanyadors de l'edició passada, no voldria anar mal fixat, però crec que a les bases que han enviat a les escoles, hi ha els dibuixos guanyadors.
Atentament.